Hirdetés

The Walking Dead - Negan még reménykedik a saját filmjében

|

Nem hallunk sokat a TWD filmes részlegéről, de Jeffrey nem adta még fel a reményt.

Hirdetés

A The Walking Dead sztárja, Jeffrey Dean Morgan még őszintén hisz egy eredettörténetes feldolgozásban, ahol jobban megismerhetnénk karakterét, Negant. A sztori elvileg Robert Kirkman képregényére, a Here's Neganre épülne, és 2018-ban nem egyszer szóba is került, hogy Morgan tárgyal a projektről a TWD franchise fejével.

Hirdetés

Sajnos azóta sem tudunk többet az ügyről, de úgy tűnik, hogy még a színész sem. Scott Gimple és Kirkman elvileg most dolgoznak a The Walking Dead filmsorozat első darabján, de az Rick Grimes köré épül majd. Morgan reméli, hogyha bejön a dolog, akkor Negan is sorra kerülhet egyszer.

"Nem egészen tudom, hogy mi a helyzet a filmekkel. Pont úgy várom az infókat, mint ti a jó öreg Ricky Grimes film kapcsán. Nekem is megvan az ügyem LEHETSÉGES filmekkel. Még kitartok egy Negan sztori mellett. Imádnám megcsinálni."

A The Walking Dead sorozatban már kaptunk darabkákat Negan múltjáról, de a Negan's Here feldolgozás lehetne a legjobb lehetőség arra, hogy tényleg igazán kibontsák a széria rossz arcát. Kíváncsiak leszünk, hogy lesz-e bármi ebből. Egyelőre annyi biztos, hogy jön egy új TWD széria 2020-ban, aminek már az első trailerét is láthattuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)