Hirdetés

The Walking Dead - ilyen volt eljátszani a sorozat legádázabb gonoszát

|

Jeffrey Dean Morgan mesélt a nem mindennapi élményről, amit a Walking Dead manapság legfontosabb szereplője, Negan megformálása jelentett.

Hirdetés

A Walking Dead hatodik évadának drámai lezárása és a hetedik szezon hasonlóan izgalmas rajtjának központi szereplője kétségkívül Negan karaktere volt. Így a sorozat stábjához csak nemrég csatlakozott Jeffrey Dean Morganre rendkívül nagy felelősség hárult, de a színész elmondása szerint jól vette a nem éppen kis akadályt.

Negan karaktere azért is jelentett nagy kihívást, mert Morgan viszonylag kevés időt kapott, hogy felkészüljön egy kulcsfontosságú jelenetre, részben azért, mert egy másik szereppel kellett összeegyeztetnie a Walking Deadben való szereplést.

"Épp A férjem védelmében forgatásának a közepén voltam, amikor csörgött a telefon. Az ügynököm volt, hogy felajánlották, hogy eljátsszam a Walking Dead főgonoszát. A sorozat rajongója vagyok, úgyhogy mikor rákérdeztem a gonosz nevére és azt mondták, titok volt, rögtön tudtam. »Negan az és még szép, hogy eljátszom!« Az ügynököm felhívta a sorozat készítőit és öt perccel később már a műsor felelősével, Scott Gimple-lel beszéltem telefonon (...) Csak két szabad nap kellett A férjem védelmében forgatása közben, de megoldottuk és most itt vagyok"

- emlékezett vissza a színész, hogyan kapta meg a szerepet.

Bár a szerepet viszonylag zökkenőmentesen kapta meg, Morgan bemutatkozása már közel sem volt egyszerű. Negan monológjára, ami 12 oldalnyi szövegből áll össze ugyanis mindössze három napja volt felkészülni.

"Egy kicsit ideges voltam, ahogy készülődtünk, de ahogy odaértem a helyszínre, egyfajta furcsa nyugalom lett úrrá rajtam. (...) Ez egy elég fontos jelenet (...) engem meg bedobtak a mély vízbe. Nem kamuzom, ez a szereplőgárda lenyűgöző. Tényleg olyan, mint egy család és támogatnak mindenben, de Negan rengeteget beszél. Van valami különleges abban, hogy elsajátítsd Kirkman szavait és kicsit eljátssz velük, de az egész nagyszerű"

- emlékezett vissza a Walking Dead egyik kiemelkedő jelenetére, ami szerinte nem is olyan fekete-fehér, mint ahogy sokan látják.

"Ha az elmúlt hét évben Negan történetét követtük volna, ő lenne a hősünk, és egy olyan valaki, mint Rick, aki csak úgy kitépi emberek torkát, lenne a rosszfiú. Gyakorlatilag mindegy is, kit öl meg Negan, az ő túlélői már vagy 20 vagy 30 emberemet megölték. Szóval igen, ezt még mindig sokan elfelejtik, mikor Negan gonoszságáról van szó."

Mit gondoltok, Lucille gazdája tényleg a Walking Dead egyik kiemelkedő és emlékezetes karaktere lett, vagy kicsit túlhangsúlyozták a jelentőségét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)