Hirdetés

The Walking Dead - az AMC-nél már szóba került egy önálló Negan film ötlete

|

Úgy tűnik, nem is olyan elképzelhetetlen, hogy saját spin-offot kapjon a franchise egyik legkedveltebb karaktere.

Hirdetés

Az biztos, hogy az elkövetkezendő években még jobban kibővül a The Walking Dead világa, hiszen érkezik egy harmadik sorozat, néhány film, és ki tudja, mi mindennel készülnek még az AMC fejesei. Akár a Megváltók korábbi vezetője is többet kaphat a reflektorfényből

Hirdetés

Miután kiderült, hogy Rick Grimes a mozikban fog visszatérni, a ComicBook elbeszélgetett egy kicsit a Negant alakító Jeffrey Dean Morgannel, aki nagyon is elképzelhetőnek tartja a karakteréről szóló spin-offot.

"Tudom, hogy volt már róla szó. Mindenképp meg kéne csinálnunk, mielőtt még öregebb leszek, mert hamarosan már nem nagyon tudom eljátszani a fiatalt Negant."

- mondta a színész.

Akár még az előzménysztoriként funkcionáló Here's Negan képregény cselekményét is fel lehetne dolgozni, amiben a címszereplő mellett Dwight is feltűnik, szóval Austin Ameliónak is jutna szerep a filmben.

Ti örülnétek egy önálló Negan filmnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)