Hirdetés

Trailer és képek érkeztek az új The Walking Dead sorozathoz

|

A halottak még mindig kitartóan járkálnak.

Hirdetés

Az AMC közelgő The Walking Dead sorozatának hiába nincsen még hivatalos címe, a csatorna nem fél újabb anyagokat megosztani a produkcióról. Most hat, eddig nem látott kép, és egy elég hangulatos előzetes csillapíthatja a rajongók Walking Dead-szomját - vagy épp ellenkezőleg.

Hirdetés

A franchise első spin-off sorozatának, a Fear the Walking Dead-nek az ötödik évadja épp a napokban ért véget, ám a fősodor tizedik szezonja szinte azonnal átveszi majd tőle a stafétabotot. Hamarosan viszont egy újabb kistestvért kap a járkáló família, amibe hat képkocka erejéig most ti is belenézhettek:

Ha pedig ez nem lenne elég, akkor a New York Comic Conon nemrég levetített előzetest is megnézhetitek: 

Az egyelőre még névtelen The Walking Dead-széria 2020 tavaszával fog elstartolni az AMC csatornáján, ami arra a generációra fókuszál majd, akik elsőként nőttek fel a zombiapokalipszis sújtott világban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)