Hirdetés

The Walking Dead - lehet, hogy mégsem ölik meg az egyik főszereplőt

|

A Walking Dead nyolcadik évadában elég kevés esélye maradt a túlélésre a sorozat egyik központi karakterének, de Robert Kirkman szerint még nem biztos, hogy a biztos halál vár rá. Spoilerek következnek.

Hirdetés

A The Walking Dead rajongói éppen arra várnak, hogy véget érjen a decemberben kezdődött szezonközi szünet, ezalatt pedig a sorozat egyik központi karaktere miatt aggódhattak. A képregény írója és az AMC-nek producerként besegítő Robert Kirkman szerint viszont nem kizárt, hogy az évad második fele egy kisebb meglepetést tartogat ezzel kapcsolatban. De hogy kifejtsük, mire is gondolt, néhány spoilert is meg kell említenünk.

Hirdetés

Aki követte az eddigi részeket, az tudhatja, hogy a nyolcadik rész egyik jelenetében azt mutatták meg a sorozat készítői, hogy Carlt megharapta egy walker. Egy kérdezz-felelek során viszont Kirkman arra utalt, hogy ez nem feltétlenül jelenti a szereplő halálát.

"Még nem halt meg. Lehet, hogy nem is fog. Sosem tudhatjátok előre. De, ha mégis meghalna, annak érdekes következményei lennének Rickre nézve, ami felpörgetné és érdekes dolgokat indítana útjukra az All Out War lezárásával és a nyolcadik évad második felével kapcsolatban, szóval szerintem nagyon menő lesz"

- mondta a Walking Dead ötletgazdája.

Ennek kapcsán egy rajongó rákérdezett arra is, hogy a képregényre nézve volna-e bármilyen hatása Carl halálának (hisz ott nagyon is él és virul Rick fia), de Kirkman szerint nem kell aggódni.

"Ha azt kérdezed, hogy megkavarná-e annyira a képregény történetét, hogy az később a sorozat kárára lenne, akkor azt mondanám, semmiképp sem. Szerintem rengeteg nagyszerű dolog van a képregényben, amit még fel lehet dolgozni a kilencedik évadban, vagy még később. A képregény rajongói biztosan nagyon izgatottak a Whispererek megjelenése kapcsán. Nem mondom, hogy meg is fognak érkezni, de nem zárnám ki"

- fejtette ki.

Carl halála egyébként látszólag komoly eltérés volna a képregények irányához képest, ahol a rajongók szerint inkább a fiú fog az előtérbe kerülni, sőt, idővel akár át is veheti Rick helyét a főszerepben.

Mit gondoltok, velünk lesz még Carl a kilencedik évadban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)