Hirdetés

The Walking Dead - ezek lesznek az egyik fontos karakter utolsó epizódjai

|

Az AMC zombis szériájának egyik kulcsfigurája búcsút int a rajongóknak, már azt is tudjuk, mikor. Kínosan igyekszünk kerülni az idő előtti spoilert de talán tudjátok, kiről van szó.

Hirdetés

Miközben a játékiparban a Telltale Games-től és a The Walking Dead szériájától búcsúzhatunk, addig a sorozatok világában az AMC sorozatának talán legfontosabb karaktere köszön el, noha legutóbbi nyilatkozata alapján még visszatérhet, de nem színészként.

Hirdetés

A nézettséget tekintve rosszul rajtoló 9. évadban két kulcsszereplő is kiszáll, viszont közülük most Rick Grimes-ról (Andrew Lincoln) tudjuk azt, hogy mely részekben láthatjuk utoljára. Az AMC leleplezte, hogy a negyedik és ötödik epizód lesz a karakter két utolsó fejezete.

A 9x05 címe "What Comes After" lesz, a leírás alapján pedig Rick kénytelen lesz szembesülni a múltjával, miközben küzd azért, hogy megőrizze a közösség biztonságát és megvédje a jövőt, amelyet ő és Carl megálmodott. 

Egyelőre fogalmunk sincs róla, hogyan búcsúzik el Rick a szériától, de ennyi rejtély maradjon is meg, ha már minden más kiderült. 

Ti nézitek még a sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)