Hirdetés

The Walking Dead - így búcsúzik Rick a sorozat másik sztárjától

|

Andrew Lincoln egy zseniális dalban köszön el a sorozat hamarosan távozó színészétől.

Hirdetés

Hamarosan ismét elmegy valaki a The Walking Dead gyorsan cserélődő szereplőgárdájából, Andrew Lincoln pedig úgy döntött, hogy a lehető legkreatívabb módon búcsúztatja a színészt. Ha még nem tudjátok kiről van szó, akkor innentől kezdve spoilerveszély!

Hirdetés

Andrew Lincoln (a sorozatban Rick Grimes) nemrég a Twitteren osztott meg egy rövidke videót, amelyben Camila Cabello "Havana" című számát énekli, persze átalakítva a dalszöveget oly módon, hogy belefűzze a Chandler Riggst, aki ugye a fiát, Carlt alakítja a sorozatban.

Az aktuális évadban kiderült, hogy Carlt megharapta az egyik zombi, az pedig már most biztos, hogy a fiatal szereplő nem fogja túlélni a harapást, így hamarosan ismét távozik egy régi motoros a sorozatból. Riggs egyébként nem bánja, hogy távoznia kell, mert így is egyedi élményként tekint a sorozatban eltöltött időre:

"Imádtam a sorozatban szerepelni, a legkevésbé sem bánom. Egészen biztos, hogy a legjobb élmény, amit csak valaha kérhettem volna. Részemről rendben van, hogy el kell hagynom a sorozatot, mert sosem fogom elfelejteni az élményt."

Ti mit gondoltok? Bánjátok, hogy távozik az egyik legrégebbi szereplő a gárdából vagy szerintetek szüksége van erre a sorozatnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)