Hirdetés

The Walking Dead - további spin-offokat terveznek

|

A Fear The Walking Dead jól bevált a csatornának, úgyhogy a sorozat producere már a következő oldalhajtásokat tervezgeti.

Hirdetés

Sokan kételkedtek abban, hogy a The Walking Dead koncepciója elég erős ahhoz, hogy két sorozatot is elvigyen a hátán párhuzamosan, de mivel a Fear The Walking Dead már a negyedik évadhoz közeledik, az AMC valószínűleg úgy látta, hogy van még potenciál a formulában, így már a további történeteken gondolkoznak.

Hirdetés

Scott Gimple, a sorozat producere és showrunnere nemrég egy interjút adott a The Hollywood Reporternek, amelyben elárulta, hogy a közeljövőben mind hagyományosabb, mind pedig attól eltérő tartalommal szeretnék bővíteni a The Walking Dead univerzumát. A tervek között természetesen további sorozatok is szerepelnek, amelyek Gimple szerint lehetnek a már megszokott formában is, de a Flight 462-hoz hasonló rövidebb formátumtól sem zárkóznak el:

"A spektrum mindkét végén vannak érdekes lehetőségek és vannak olyan ötletek is, amelyek egyáltalán nem illenek bele egyik meghatározásba sem. Többféle megközelítése van a történetmesélésnek és annak, hogy hol tudjuk őket elmesélni. Remélem, hogy kipróbálhatunk olyan projekteket, amelyek hasonlóak ahhoz, amit a TV-ben látni, de eltérő a ritmusuk a megszokottól."

Nem véletlenül van szükség erre a nagy tervezgetésre, hiszen a The Walking Dead írója, Robert Kirkman nemrég átigazolt az Amazonhoz az egész produkciós cégével együtt, ami azt jelenti, hogy az AMC most élőhalott szakértő nélkül maradt. Mindenesetre kíváncsiak vagyunk, hogy a csatorna képes lesz-e hosszútávon fenntartani az érdeklődést a franchise iránt. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)