Hirdetés

LEGO verzióban is láthatjátok a The Walking Dead 7. évad véres nyitányát

|

Ugyan a most következő videó egy csodálatos munka, aki még nem látta a hetedik évad elejét, az most inkább ne kattintson.

Hirdetés

Innentől bármit is írok a fenti videóról azzal elrontom az élményét annak, aki még nem látta a hetedik évad elejét, így rajongóknak ajánlatos ezt most kihagynia. A többiek klikkeljenek rá a lejátszás gombra és ámuljanak.

A The Walking Dead széria rajongó egy egész nyarat vártak végig, hogy megtudják ki is volt Negan áldozata. Abraham és Glenn halálának minden pillanatát tökéletesen bemutatja a LEGO változat. Az alkotó, kristo499 négy nap alatt rakta össze az anyagot, az eredmény magáért beszél.

Abban nem vagyunk biztosak, hogy szerettük volna újra élni ezt a megrázó pillanatot, de mindenesetre a videó remekül sikerült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)