Hirdetés

The Walking Dead - ha tudni akarod, ki halt meg, kattints!

|

Több hónapnyi várakozás után végre kiderült, melyik kedvencünktől kell könnyes búcsút vennünk a The Walking Dead hátralévő részére. Spoileres anyag, csak saját felelősségre!

Hirdetés

Néhány perccel ezelőtt ért véget minden idők egyik legjobban várt évadnyitója, ami az elmúlt hónapok során állandó beszédtéma volt. A képregény-rajongók persze már hónapokkal ezelőtt tudni vélték, hogyan sül majd el a dolog, de mivel rengeteg pletyka szárnyra kapott, egészen mostanáig a világon csak pár tucat ember tudta, mit adnak majd a tévében.

Ha valakinek eddig nem esett volna le, a The Walking Dead történetének egyik legnagyobb SPOILERE következik, úgyhogy itt az utolsó alkalom, hogy visszaforduljatok! Nem viccelünk, nem trollkodunk, tényleg ez történt. Ha nem, hát nem, én szóltam.

Az epizód közepén Negan belekezdett a mondókába, majd amikor végzett, a negyedik évad közepén megismert Abraham Ford egész közelről megismerkedett Lucille-lal. Ez a pillanat nemcsak a nézőket, hanem a karaktereket is felkavarta, Daryl jól pofán is verte Negant. A rajongók által immár legjobban gyűlölt karakter ezt nem hagyhatta annyiban, úgyhogy miután Darylt elvezették, Glennt is megölte, aki a legelső rész óta a csapat tagja.

Mindenki tisztában volt vele, hogy egy karaktertől el fogunk búcsúzni (és mivel a képregényben Glenn hal meg, a legtöbben rá tippeltek), de arra kevesen számítottak, hogy rögtön két szereplőtől is meg kell válnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)