Hirdetés

The Walking Dead - Michonne bánatosan zombikat öl az új teaserben

|

Michonne zombikat darabol fel Alexandria határában, Morgan elég szorult helyzetbe kerül - többek közt ez várható a The Walking Dead 8. évad folytatásában.

Hirdetés

Jövő vasárnap kezdődik a The Walking Dead 8. évadának második fele. Michonne egyre kevésbé bírja a dolgot, ami nem is nagyon meglepő, tekintve a Carllal történteket. Szerencsére a kapukhoz érkező csoszogó hullák örömmel kníálják fel magukat dühlevezető eszköznek.

Hirdetés

A sztori eseményei egyébként nem csak a karakterek számára volt nyomasztó. Danai Gurira el is mondta, hogy ő maga is megsínylette az eseményeket.

"Benne vagy egy történetben. Benne vagy egy családban. Nehéz ez."

Remélhetőleg a szezon most induló része segít majd neki abban, hogy feldolgozza az eddigi tragédiákat.

A legfrissebb Season 8 ízelítő egy kicsit brutálisra sikerült, akit nem zavar az arc nélküli hullák látványa, az nyugodtan klikkeljen rá a lejátszás gombra, a többieknek megfutamodást ajánlanánk többi hírünk irányába.

A héten egyébként egy másik, picit hosszabb bepillantás is érkezett, amiben Morgant láthatjuk egy mesterlövészpuska mögött, nem túl rózsás helyzetben...

A The Walking Dead 8. évad a jövő héten folytatódik. Ti nézitek még?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)