Hirdetés

The Walking Dead 9. évad - új szereplővel bővült a stáb

|

A képregények olvasói már jól ismerhetik azt a karaktert, aki hamarosan felbukkan az új évadban.

Hirdetés

AZ AMC hivatalosan bejelentette, hogy új színésznőt igazoltak a The Walking Dead gárdájába. A Broadwayen is játszó Lauren Ridloff fogja alakítani a kilencedik évadban Connie karakterét.

Hirdetés

Ridloff egy siket színésznő, akit Tony Awardra is jelöltek a legjobb női főszereplő kategóriában a Children of a Lesser God (Egy kisebb Isten gyermekei) című, 2018-ban a Broadwayen előadott darabban nyújtott teljesítményéért. 2000-ben pedig a Miss Deaf America címet is elnyerte.

A Walking Deades karaktere, Connie is siket, de ez nem hátráltatja abban, hogy kiváló túlélő legyen - gyorsan átlátja a helyzeteket és könnyen olvas az emberekben. A kommunikációhoz az ASL-t, vagyis az American Sign Language rendszerét használja. 

Connie egyébként Robert Kirkman képregényeiben a The Walking Dead #127 című füzetben bukkant fel először - ez nagyjából az az időszak, ahol a sorozat 8. évada ért véget. A karakter a képregényekben nem siket, és a Magna nevű szereplő által vezetett csoport tagja. Angela Kang, a sorozat új showrunnere egyelőre még nem beszélt róla, pontosan milyen szerepet szán a tévés Connie-nak.

A The Walking Dead 9. évadának első trailerét július 20-án mutatják be a Comic-Conon, a premier pedig valamikor októberben lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)