Hirdetés

The Walking Dead - itt a 9. évad trailerének kis részlete

|

Az SDCC-t a The Walking Dead sem hagyja ki. Hamarosan kapni fogunk egy rendes trailert is, de egyelőre be kell érnünk egy teaserrel.

Hirdetés

Néhány órán belül megkapjuk a The Walking Dead 9. évadjának előzetesét, de addig kénytelenek vagyunk beérni egy néhány másodperces szeletkével.

Hirdetés

A készítők és a szereplők is komoly változásokat jósolnak, és dráma eseményeket ígérnek, így nyilván minden képkockára rápörgünk. Most kaptunk ennyit előre, hogy nyugi legyen.

blockquote class="twitter-tweet" data-lang="hu">

A new world is coming — and HERE’S A SNEAK PEEK. Full extended S9 trailer drops TOMORROW. #TWD pic.twitter.com/6nV44oI3yE

— The Walking Dead AMC (@WalkingDead_AMC) 2018. július 19.

A teljes trailer a tervek szerint még ma befut majd. Ti követitek még a The Walking Dead sorozatot, várjátok a trailert? Vagy mindenki menjen a dolgára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)