Hirdetés

Kiderült, szerepelhet-e Clementine a The Walking Dead sorozatban

|

A New York Comic Conon hangzott el a kérdés, miszerint várható-e Clementine feltűnése a sorozatban. Maga Robert Kirkman adott választ.

Hirdetés

A Telltale The Walking Dead kalandjáték sorozatának főszereplője, Clementine egy sokat megélt kislány, akit őszintén mi is szívesen látnánk a tévésorozatban. A New York Comic Con The Walking Dead paneljének kérdezz/felelek részénél egy rajongó feltette a kérdést, és olyan választ kapott, amire valahol számítottunk. 

Hirdetés

Robert Kirkman, a Walking Dead alkotója egyértelműen kijelentette, hogy nem, de a válasza ennél hosszabb volt:

"Imádjuk Clementine-t és a játékok csodálatosak, de szeretem, hogy a Walking Dead különböző verzióinak megvannak az egyedi pontjai, mint hogy Daryl nincs a képregényekben, és hogy Clementine csak a játékokban szerepel. Úgy érzem, hogyha összekeverjük a dolgokat, akkor elveszünk abból, ami a Walking Deadet különlegessé teszi az adott médiumokban."

Van értelme a dolognak, mivel így minden alkotó szabadabb kezet kap az adott széria karaktereivel kapcsolatban, és a rajongók különböző élményeket kapnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)