Hirdetés

A The Walking Dead alkotója szerint nehéz idők jönnek Daryl és Maggie számára

|

Az Entertainment Weeklynek adott interjújában Robert Kirkman a The Walking Dead széria folytatásáról beszélt. Nem lesz móka és kacagás.

Hirdetés

Mielőtt elkezdjük: spoilerek következnek. Ha még nem hoztátok be magatokat a The Walking Dead sorozatban, akkor inkább ne is figyeljetek ide, mert fontos pontjairól lesz szó a sorozatnak.

Beth halála igencsak megrázta a társaságot és ez főképp Daryl és Maggie karaktereire hat majd ki. “A történtek folyamatosan emlékeztetni fogják a társaságot, hogy mindegy mennyire jó túlélők, bármi megtörténhet” - mesél a folytatásról Robert Kirkman, a The Walking Dead alkotója. “Ez majd visszahozza a félelmet az életükbe, hiszen ennyi megpróbáltatás után már úgy voltak vele, hogy mindent megoldanak majd valahogy.”

“Maggienek meg kell küzdenie a helyzettel. Először azt hitte, hogy Beth halott, majd kiderült, hogy életben van, amitől Maggie számára csak még borzalmasabb volt, mikor megtörtént a tragédia. Számára iszonyatos volt, és ez rá is telepszik majd, ami a következő epizódokban meg is látszik rajta.”

Darylnek sem lesz könnyebb sorsa. “Ő vissza fog csúszni a korábbi szokásaihoz. Daryl eredetileg máshogy viszonyult a csoporthoz, de aztán közelebb került Rickhez és Carolhoz. Elkezdett kötődni, ahogy még soha senki máshoz életében, de Beth halála miatt eltávolodik majd, ami olyan eseményekhez vezet, amilyenekről most még nem beszélhetek.”

Nem, ezt a vonalat nem szívesen képzlejük el, sejtjük, mi lesz a vége.

Persze nem csak a régiek szenvedéseiről szól majd az évad: rengeteg új szereplővel találkozunk majd, akik egy része ismerős lehet majd a képregény-rajongók számára. “A képregények rajongói nagyjából sejtik, hogy merre mehet a történet, de persze sokat változtattunk a sztorin”.

“Számos karakter lesz áthozva a füzetekből, és számos új karakter lesz mellettük. A képregényekből ismert szereplők és más motivációkat és személyiséget kapnak majd, ezzel is izgalmasabbá téve a történetet azok számára is, akiknek van már képük a csapat lehetséges jövőjéről”.

Lesz tehát miért és kiért izgulni az évadnak ebben a felében is. Ti mit vártok az új epizódoktól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)