Hirdetés

The Walking Dead - a sorozat egy darabig nem éri utol a képregényeket

|

Sokan attól tartottak, a Walking Dead hamarosan a Trónok harca sorsára juthat és a tévés feldolgozás cselekménye megelőzheti az alapanyagot, de a készítők szerint nem kell ettől félni.

Hirdetés

Ugyan az HBO-féle Trónok harca még mindig elképesztően sikeres, így is sokan vannak, akik számára sokkal kevésbé érdekesek a sorozat történései, mióta a készítők megelőzték a könyvek cselekményét. A képregénnyel együtt az egész Walking Dead univerzumot megalkotó Robert Kirkman korábban is kijelentette, hogy ettől nem kell a zombis sztori esetében félni, de nemrég alaposabban kifejtette, miért nem érik be a képregények sztoriját.

A témáról egy közös interjúban meséltek a sorozat producereivel, akik szintén úgy gondolják, nem valószínű, hogy lehagyják a képregényeket, kivéve persze, ha Kirkmanék lezárják azt a történetet. Ennek pedig a legfőbb oka, hogy ugyan a sorozatban olykor gyorsabban dolgoznak eseményeket, mint a képregényekben, máskor viszont alaposabban kibontanak a Walking Dead kiadványokban kevésbé jelentős szálakat.

"Kibontjuk a történetszálakat, úgyhogy akad, hogy átsuhanunk a képregényeken, aztán pedig lelassítunk egy kicsit és a történethez adunk egy csomó dolgot, amik nem is voltak a képregényekben"

- mondta Kirkman.

A sorozat egyik producere, David Alpert viccesen hozzátette, hogy ezzel a tempóval nagyjából húsz évad kellene, hogy tényleg beérjék a képregényt. Ebben egyébként közrejátszhat az is, hogy a nyomtatott kiadványok cselekményében van egy méretes időbeli ugrás, amit érdekes újdonságokkal tölthetnek ki a tévésorozat készítői.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)