Hirdetés

The Walking Dead - komoly változások jöhetnek a sorozatban

|

Úgy tűnik, hogy a folytatásban elég sok minden átalakul majd az AMC zombis sorozatában.

Hirdetés

Nemsokára visszatér a The Walking Dead 8. évad, amiben elbúcsúzik egy fontos szereplő. Ennek a bizonyos karakternek a kiírása már önmagában is óriási csavar a történetben, de ez még csak a kezdet, ugyanis több olyan változás is érkezik, amelyek hatással lehetnek a sorozat jövőjére. Spoilerek következnek, így csak akkor olvassatok tovább, ha már láttátok a legutóbbi részt.

Hirdetés

Nemrég érdekes döntést hoztak a sorozat készítői, ugyanis nagyon valószínűnek tűnik, hogy egy zombiharapásnak köszönhetően a főszereplő, Rick Grimes fia, Carl Grimes meghal a folytatásban. Érthető módon nagyon sok rajongó nem örül ennek, hiszen a sztoriban sokkal előrébb tartó képregényben Carl még mindig él és virul. Egyelőre még nem tudni, mire számíthatunk a 8. évad második felében, de az szinte biztos, hogy Rick bekeményít majd, mivel fiának elvesztése komoly hatással lesz rá.

A következő nagy változás az lesz, hogy a korábbi évadokban már feltűnt, és egy ideje a sorozat állandó szereplőjének számító Morgan Jones átcuccol a Fear the Walking Deadbe. A folytatásban valószínűleg kiderül majd, mi az oka annak, hogy Lennie James karaktere feltűnik a testvérsorozat negyedik évadjában, úgyhogy kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Az internetes fórumok gyakran attól hangosak, hogy a jelenlegi showrunner, Scott Gimple elég csapnivaló munkát végez, így biztosan sok rajongó fog örülni annak, hogy a 9. évadtól kezdve már más tölti be ezt a pozíciót. Angela Kang 2011 óta dolgozik a The Walking Dead csapatával, és a következő szezontól kezdve ő veszi át Gimple helyét, ez pedig fontos változásokat hozhat, amire lássuk be, nagy szükség van.

Könnyen lehet, hogy még egy fontos szereplőnek búcsút inthetünk majd a 8. évadban, ugyanis a Maggie Greene-t játszó Lauren Cohannek nincs szerződése a 9. évadra vonatkozóan, és időközben már egy másik sorozatba is beszállt a színésznő. Ez persze önmagában még nem jelenti azt, hogy kikerül a karakter a sorozatból, majd meglátjuk, hogy oldják meg. Maggie jelenleg is fontos szereplője a The Walking Deadnek, így komolyan felborítaná a történetet, ha esetleg megválnának tőle a sorozat készítői.

És bármennyi kritika is éri az egyre gyengébben szereplő, szebb napokat látott szériát, azért van miért figyelnünk most, hiszen történt néhány elég komoly dolog a 8. évad első felében. Negan támadása után Alexandria romokban van, a Hilltop és a Kingdom is újfent védekezésre kényszerült, illetve az egyik kulcsszereplő, Carl elveszítése sem könnyít a helyzeten. 

Meglátjuk, innen merre vezet az út, bár a sok logikátlan megoldás, rossz dramaturg, és béna akciójelenet után nehéz felvenni ugyanolyan lelkesedéssel a tempót, mint pár éve. Azért mi a hét elején nézzük majd az új részt. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)