Hirdetés

A The Walking Dead sztárja a Star Trek: Discoveryben folytatja

|

A zombi apokalipszis sújtotta világból a csillagok közé menekül a színésznő, aki egyébként a sorozat főszereplője lesz.

Hirdetés

Azt már az első szereplőválogatás óta tudjuk, hogy a Star Trek: Discovery egy rendhagyó sorozat lesz a szériában. Itt nem a kapitány vagy más, magas rangú tiszt életét követjük majd, hanem egy parancsnokhelyettes kalandjait.

Ennek a parancsnokhelyettesnek a szerepét pedig nem más, mint a The Walking Dead sztárja, Sonequa Martin-Green kapta meg. Azon kívül, hogy ő lesz az egyik legfontosabb szereplő, nem sokat tudunk karakteréről. Mielőtt bárki The Walking Dead spoilerért kiáltana, a jelentések szerint a hölgy továbbra is aktív szereplője lesz a zombis szappanoperának.

Lassan kezd összeállni a sorozat stábja. Tegnap azt tudtuk meg, hogy kik játsszák majd a klingonokat, így a hősök és gonoszok egy részét már ismerjük is. Van még idő a májusi premierig, addig reméljük a többi karakter kilétére is fény derül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)