Hirdetés

The Walking Dead - új előzetesben láthatjuk a rémisztő Suttogókat

|

A 9. évad második feléhez érkezett vadonatúj kedvcsinálóban ismét szemügyre vehetjük a főhősökre komoly veszélyt jelentő csoportosulást.

Hirdetés

A The Walking Dead világában gyakran előfordul, hogy más túlélők nagyobb veszélyt jelentenek a főszereplőkre, mint a császkáló élőhalottak. A folytatásban is valami ilyesmi lesz a helyzet, és a zombiknak öltözött emberek nem viccelnek majd.

Hirdetés

Ha olvassátok a zombis képregényt, akkor valószínűleg jól ismeritek a Suttogókat, akikkel elég komoly összetűzésbe keveredtek a történet főszereplői. Ennek a csoportnak a tagjai ugyanis maszkként hordják az élőhalottak arcait, így elvegyülve közöttük. A sorozatban is találkozhattunk már velük, az évad folytatásához érkezett rövid trailerben pedig kicsit jobban szemügyre is vehetjük őket, illetve vezetőjüket is.

A sorozat február 10-én tér vissza a képernyőkre, szóval már nem kell sokat várnunk rá. Ti nézitek még?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)