Hirdetés

A legnevetségesebb The Walking Dead teória makacsul tartja magát a rajongók fejében

|

Robert Kirkman egy kerekasztal-beszélgetés során mesélt a rajongók ötleteiről. Egy visszatérő gondolatot egyszerűen nem bírnak sokan elengedni, amivel minden rejtélyt megfejteni vélnek.

Hirdetés

A Comic-Con alkalmából már szóba került a The Walking Dead, ugyanis a Telltale Games megmutatta a The Final Season legújabb előzetesét, de nem csak a videojáték, hanem az AMC sorozata is képviselteti magát az eseményen.  

Hirdetés

Robert Kirkman, a The Walking Dead atyja és a széria producere egyrészt megerősítette az egyik karakter távozását, valamint egy kerekasztal-beszélgetés során - amelyen részt vett Jonathan Nolan, Simon Kinberg és Shawn Levy is - megosztotta a The Hollywood Reporterrel, hogy mi a legnevetségesebb rajongói teória a sorozat kapcsán.

Kirkman szerint minden héten valaki előáll azzal a briliáns ötlettel, hogy Rick Grimes valójában még kómában van és az összes azóta történt eseményt tulajdonképpen csak álmodja és mindig úgy érzik, hogy ez egy teljesen új ötlet, az ő fejükből pattant ki. Kirkman elmondta, hogy imádja ezt a kapcsolatot a rajongókkal, mert igazi ajándék átrágnia magát a visszajelzéseiken és látni, hogy mit szólnak az emberek. Még akkor is, ha ez a teória makacsul tartja magát az eddig konkrét cáfolatok ellenére.

Nolan (Westworld) erre megjegyezte: szerinte a valódi kihívás az, hogy ne hagyják a rajongói teóriáknak, hogy átvegyék az irányítást. Ez a mai világban talán még fontosabb, amikor közvetlen a kapcsolat, és komoly nyomást tud gyakorolni a hangosabb közönség bármilyen kreatív közegre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)