Hirdetés

The Walking Dead - saját könyvet kap az utóbbi évadok egyik legjobb karaktere, Negan

|

Az új kötet egy különleges kiadás, amelyhez egy különálló képregényt is csatolnak.

Hirdetés

Robert Kirkman, a The Walking Dead atyja befejezte a legújabb kötetét - képregény és a sorozat egyik legizgalmasabb karaktere, Negan kap egy egyedi könyvet.

Hirdetés

A The Quotable Negan címet viselő mű a karakter legemlékezetesebb, legdurvább, vagy legviccesebb idézeteinek gyűjteményes kötete 128 színes oldalon. Kirkman szerint Negan ugyan kegyetlen főgonosz, viszont időnként meglepő módon bölcs és emberi szövegek és egysorosak köthetők hozzá. A borító egyébként így fog kinézni.

Az Image Comics egyik különálló TWD képregénye, a Here's Negan! is bekerült a kötetbe. Ebben betekintést nyerhetünk Negan apokalipszis előtti múltjára, amikor még tesitanárként dolgozott és Lucille nevű feleségével élt békességben. A háttértörténetből kiderül, hogyan vált Negan a bőrdzsekis, baseball ütős őrültté, és egyben a sorozat egyik ikonikus karakterévé.

A The Quotable Neganbe belepillanthattok és előrendelhetitek az alábbi linken. Az könyv július 3-án jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)