Hirdetés

The Walking Dead - regény meséli el, mi történik Amerikán kívül

|

The Walking Dead: Typhoon címmel jelent meg egy spinoff-regény, amiben új karakterek küzdenek majd a túlélésért, a megszokott amerikai tájak helyett ezúttal Kínában.

Hirdetés

Robert Kirkman képregénye és az annak eseményeit feldolgozó sorozat mellett már több spinoff bővíti a The Walking Dead univerzumának történetét, elég csak az előzményeket feldolgozó Fear The Walking Deadre, vagy a Telltale által elindított játéksorozatra gondolni. A zombis sztorik tárháza nemrég egy újabb darabbal, ezúttal egy regénnyel bővült.

Hirdetés

A címe The Walking Dead: Typhoon és a megírását az sci-fi íróként az öt évben ismertté vált Wesley Chu-ra bízta Kirkman és csapata. Az új sztori Kínában játszódik néhány hónappal a zombik megjelenése után, a két főszereplő pedig Elena és Zhu, akik egy, a katasztrófa után létrejött település két tagja. Elena fő konfliktusát az jelenti, hogy az otthonától távol szakadt amerikaiként próbálja túlélni a viszontagságokat, míg Zhu-nak választania kell, hogy segít-e a régi szülőfalujából származó túlélőknek, ezzel kockáztatva új otthona biztonságát, ráadásul mindeközben egy milliós zombihorda közelít a szereplők felé, úgyhogy feszültségben biztosan nem lesz hiány. A hangulatból egyébként kaphatunk egy kis ízelítőt a regény megvásárlása előtt, ugyanis ezen a linken elolvashatjuk az első, huszonkét oldalból álló fejezetet.

Nektek hogy tetszik az új spinoff alapötlete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)