Hirdetés

Az AMC bejelentette a harmadik The Walking Dead-sorozatot

|

Most már hivatalos, hogy még egy spin-off szériát kap a Robert Kirkman képregényén alapuló zombis alkotás.

Hirdetés

2010-ben rajtolt el az AMC gondozásában készülő The Walking Dead, ami mellé 2015-ben érkezett egy spin-off, a Fear the Walking Dead. Hamarosan pedig még tovább bővül a posztapokaliptikus franchise, ugyanis jön egy újabb sorozat.

Hirdetés

Az AMC hivatalosan is bejelentette, hogy egy újabb The Walking Dead-szériát hoznak el a rajongók számára. Az eddig megosztott információk alapján két nő áll majd az új alkotás középpontjában, akiknek az élőhalottak között kell felnőniük. A tervek szerint az első 10 rész forgatása idén nyáron veszi kezdetét Virginiában, és ha minden jól megy, akkor 2020-ban már képernyőre is kerülhet a vadonatúj kaland. A spin-offért egyébként Scott Gimple és Matt Negrete felel, akik már igazi veteránoknak számítanak a zombis franchise-ban.

Ti nézitek majd az új sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)