Hirdetés

Mégsem a jövő hónapban debütál a vadonatúj The Walking Dead spin-off

|

Úgy tűnik, hogy a rajongóknak még várniuk kell egy kicsit arra, hogy közelebbről is megismerhessék az új karaktereket.

Hirdetés

A tervek szerint még idén tavasszal friss sorozattal bővült volna a The Walking Dead franchise, aminek teljesen új arcok a főszereplői. Ám nemrég jött a hír, hogy ahogy sok más alkotásnak, úgy ennek a premierjét is eltolják, és nem nehéz megtippelni, hogy miért.

Hirdetés

Eredetileg április 12-én debütált volna a képernyőkön a mindössze két évadosra tervezett The Walking Dead: World Beyond, de erre sajnos nem fog sor kerülni, mivel hivatalosan is be lett jelentve, hogy elhalasztják a nagy napot. Az új dátumról egyelőre nem tájékoztatott minket az AMC, ám egy hivatalos tweet alapján úgy tűnik, még idén elrajtolhat a széria.

A dolog hátterében nagy valószínűséggel a terjedő koronavírus állhat, mivel a járvány miatt rengeteg premier, forgatás és egyéb esemény el lett napolva. Ha többet szeretnétek tudni arról, hogy milyen hatással van a jelenlegi szerencsétlen helyzet a filmiparra és az egyes sorozatok munkálataira, akkor lessétek meg az erről szóló cikkünket!

Ti várjátok már az új The Walking Dead spin-off megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)