Hirdetés

Új traileren a The Walking Dead: World Beyond

|

Már csak néhány hét választ el bennünket az új TWD-sorozat indulásától, az AMC pedig addig is bombázni fog minket a marketinganyagaival.

Hirdetés

A The Walking Dead: World Beyond egy csapatnyi tiniről szól, akik átkelnek az országon, hogy megtalálják egyikük apját. A felállás nem túl bonyolult, viszont a zombiapokalipszis utáni világ komoly veszélyeket rejteget. Új karaktereket, új környezeteket, és új rálátást kaphatunk a világra, amit szétmarcangolt a járkáló hullák hada.

Hirdetés

A World Beyond egy rövidebb, fókuszáltabb széria lesz, mint a fő The Walking Dead sorozat vagy annak spin-offja, a Fear the Walking Dead. Az első évad összesen 10 részeből áll, ráadásul 2 évadot terveznek az egészből. Ennek nem fog mindenki örülni, de ez a formátum lehetővé teheti, hogy egy koncentráltabb és pörgősebb sorozatot kapjunk, mint a már 10. évadánál járó, lassan elhaló TWD.

Az új trailer mutat kicsit az új karakterekből és a világról, ami a kényelmes otthonukon kívül várja őket.

A The World Beyond első epizódja április 12-én kerül képernyőkre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)