Hirdetés

Ütős videoklipet forgatott a Hardcore Henry rendezője

|

A The Weeknd False Alarm című számához készült klip egy félresikerült rablás rövid története, melyet az egyik elkövető szemszögéből ismerhetünk meg.

Hirdetés

Érdekes próbálkozás volt a tavalyi Hardcore Henry. A filmet teljes egészében GoPro kamerákkal vették fel, végig azt láttuk, amit a főszereplő látott. Egynek jó volt, de nálam olyan szédülést és fejfájást okozott, hogy nem nézném meg újra. Egyszer azért érdemes.

The Weeknd klipjét viszont akár többször is. Nem csak a zene remek, hanem az egész videó, az elejétől a végéig. A sztori egy kegyetlen bankrablásról szól, ami ahol lehet, félresikerül, és a vége sem happy end. A rendező a Harcore Henryt is jegyző Ilya Naishuller volt, akinek egyébként nem ez az első videoklipje - még a teljes film előtt készítette zenekara, a Biting Elbows Bad Motherfuckerjének videóját. A klipet szokás szerint fent találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)