Hirdetés

Napi büntetés: a Witcher és a Star Wars találkozása Blavikenben

|

A hírhedt mészárlásról beszámoló krónikák elfelejtettek megemlíteni egy apró részletet: amikor a helyzet elfajult, mindenki fénykardot rántott.

Hirdetés

Kétség sem férhet a The Witcher sorozat sikeréhez. A franchise könyveken és játékokon nevelkedett hívei nagyrészt imádják, de még nagyobb számban kattantak rá olyan nézők, akik azt megelőzően még csak nem is hallottak Geraltról. Nnem hiába kell újabb példányokat nyomni a regényekből. Emellett, ahogy ilyenkor lenni szokott, rengeteg internetes népművész kapott ihletet, hogy valamilyen formában kifejezze rajongását (vagy nemtetszését). Az egyik legutóbbi alkotás fénykardot ad Geralt és támadói kezébe, melynek eredménye egy egészen más hangulatú blavikeni harcjelenet.

Hirdetés

Természetesen az alapok adottak voltak, Scanlonzack "csupán" a jedik és sithek jellegzetes fegyvereit tette hozzá, de nem kívánom lekicsinyleni a munkáját. (A videó megtekintéséhez kattintsatok a Geralt feje feletti feliratra.)

The Witcher with lightsabers (abit janky) from r/witcher

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)