Hirdetés

Szörnyűséges ellenfél les majd Geraltra a Vaják második évadában

|

Megerősítésre váró értesülések szerint a Witcher-játékok egyik legrémisztőbb kreatúrájával kell megküzdenie Henry Cavillnek.

Hirdetés

Bár kritikánkban alapvetően kedvező véleménnyel voltunk a Netflix Vaják sorozatának első évadáról, azt mi sem tagadhatjuk, hogy van még hova fejlődnie a produkciónak. Szerencsére az eddig kiszivárgott információk arra engednek következtetni, hogy több területen is előrelépésre számíthatunk. A könyveket és a játékokat ismerő nézők kifogásai között említhetjük a tényt, hogy indokolatlanul háttérbe szorult Geralt hivatása, a szörnyvadászat.

Hirdetés

A Redanian Intelligence oldal üzemeltetői már a múltban is vérebként vetették magukat minden használható értesülésre, és ezúttal is az ő forrásaiktól származik a hír, miszerint Geraltnak az egész Witcher-univerzum egyik legfélelmetesebb teremtményével kell majd szembenéznie a második évadban, mégpedig egy lesivel. Ugyanezen informátorok állítják, hogy az egyik karakter (talán egy másik vaják) számára igen komoly következményekkel jár a találkozás. A harmadik, strigás epizódban láttunk már, mi történik a rosszul informált, felkészületlen szörnyvadászokkal.

Kérdéses persze, hogy miként fest majd a tévéképernyőn a szóban forgó fenevad, ugyanis tudjuk jól, hogy a sorozat alkotóinak nem áll szándékában a játékok látványvilágát kölcsönvenni. És mivel Sapkowski csak érintőlegesen említette a lesiket könyveiben, így a széria látványtervezőin múlik, milyen formát ölt a CD Projekt RED által bő három méter magas, arca helyén állatkoponyát, feje tetején agancsokat viselő rémálom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)