Hirdetés

Ciri nem lesz védtelen áldozat a Vaják második évadában

|

Megkezdte felkészülését a vajáklányt alakító színésznő, akitől szerepe ezúttal többet követel meg a fejetlen menekülésnél.

Hirdetés

Őszintén remélem, hogy majd' két hónappal a Vaják első évadának premierje után már nem számít spoilernek, amiről az alábbiakban írok. Ha még mindig nem jutott rá időtök, ám tervezitek megnézni, továbbá sem a játékok, sem a könyvek nem készítettek fel mindarra, amit a Netflix sorozata tartogat számotokra, úgy javaslom, ne olvassatok tovább. Zárjátok be gyorsan ezt a hírt, találtok ezernyi másikat is az oldalunkon.

Hirdetés

A kronológiai sorrendet figyelmen kívül hagyó történetmesélés miatt kezdetben kuszának ható Vaják cselekményszálai nem egy alkalommal keresztezik egymást, de míg Geralt és Yennefer többször is összefutnak, addig a marcona szörnyvadász csupán az évadzáróban találkozik Cirivel, a sors által gondjaira bízott gyermekkel. Innentől nem nehéz kikövetkeztetni, hogy útjuk Kaer Mohrenbe vezet majd, ahol Cintra elárvult trónörököse megtanulja mindazt, amire szüksége lehet az életben maradáshoz. 

A hercegnőt alakító Freya Allan nemrég megosztott egy rövid videót, amin a második évadban sokkal akciódúsabbnak ígérkező szerepére készül fel. Ebből ugyan nem derül ki, hogy milyen ügyesen forgatja a kardot, de arról meggyőződhettünk, hogy ha egy nála jóval magasabb illető hátsóját kell szétrúgnia, valahogy majd csak elboldogul.

Training for S2 from r/witcher

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)