Hirdetés

Kiderült, melyik színész lesz Vesemir a Vaják második évadában

|

Nincs több találgatás, rajongói teória, immáron hivatalosan is megerősítette a Netflix a Witcher sorozat idős vajákját alakító színész kilétét.

Hirdetés

Valószínűleg sosem fogjuk megtudni, hogy taktikai megfontolás vezette-e a Netflixet, amikor fokozatosan adagolta az információt a Vaják második etapjához csatlakozó szereplőgárdáról, ahelyett, hogy  egyszerre jelentette volna be az össze új karaktert és az őket megformáló színészeket. Mindenesetre így nagyobbat szólhat a hír, hogy Mark Hamill nem ölti magára Vesemir bőrvértjét, és nem látja el bölcs tanácsokkal Geraltot, sem pedig Cirit.

Hirdetés

Noha egy darabig úgy festett, Hamill lehet a korosodó vaják - állítólag még a szerepet is felajánlották neki - a nem sokkal ezelőtt megejtett hivatalos bejelentés rövidre zárta a kérdést. Vesemir megformálója a dán Kim Bodnia, akit többek között egy egészen kiváló svéd-dán koprodukcióból, A híd (Bron) című bűnügyi szériából ismerhetnek a tévénézők.

A Netflix a következőképp jellemzi Vesemir karakterét:

A vajákok aranykorának sármos relikviája Vesemir, a legidősebb és legtapasztaltabb vaják a sorozatunkban, aki Geralt életében az apafigura szerepét tölti be. A Kaer Morhen-i mészárlás túlélőinek egyikeként hevesen védelmezi megmaradt társait, akikre egy létében veszélyeztetett közösség tagjaiként tekint, akik számára a szörnyvadászat jelenti a dicsőséghez vezető ösvényt.

Lauren Schmidt Hissrich showrunner is örömének adott hangot, amiért Kim Bodnia csatlakozott a stábhoz.

Tehetsége lenyűgözött már a Killing Eve-ben és A hídban is, alig várom, hogy felruházza Vesemirt, aki oly fontos a következő évadban, a rá jellemző erővel, kitartással és melegséggel.

Elégedettek vagytok a Netflix választásával, vagy úgy gondoljátok, Mark Hamill lett volna a tökéletes Vesemir?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)