Hirdetés

Ezért nem élőszereplős formában érkezik a The Witcher: Nightmare of the Wolf

|

Az egyik író szerint a az animációs film sok olyan lehetőséget ad a kezükbe, amit színészekkel nem tudnának megvalósítani.

Hirdetés

A The Witcher sorozat első évadának sikerén felbuzdulva a Netflix nem csak egy második szezont, de egy animációs filmet is berendelt, mely a Nightmare of the Wolf címet kapta, és Geralt mentorát, Vesemirt állítja majd a főszerepbe. Sokan húzták fel a szemöldöküket, hogy miért anime stílusban tervezik az alkotók bemutatni ezt a fontos karaktert, erre most Beau DeMayo adta meg a választ.

Hirdetés

A sorozaton és a készülő animációs filmen is íróként dolgozó DeMayo elmondta, hogy ezzel egy csomó olyan lehetőség került a kezükbe, ami az élőszereplős sorozat esetében nem tűnt megvalósíthatónak:

"Amikor Lauren megkért hogy legyek az író, akkor nagyon odafigyeltem arra, hogy mit valósíthatunk meg egy animációs filmben, amit nem lehetséges egy élőszereplősben. A két médium közé bizony nem szükségszerűen lehet egyenlőségjelet tenni. Vannak olyan dolgok amiket megcsinálhatsz animációs formában, és királyul, menőn néznek majd ki, de ha ezeket átülteted filmre, akkor nevetségessé válnak, vagy csak egyszerűen hamisan hatnak az emberek szemében."

Szerinte az anime azért is szerencsés választás, mert az magával hoz egy stílusvilágot, ami jól áll majd annak a történetnek, amit összeraktak. DeMayo egyébként a Disney animációs részlegénél kezdte a karrierjét, tehát pontosan tudja, hogy mi a különbség a rajzolt és leforgatott alkotások között, így jó eséllyel valóban kihasználják majd a médiumban rejlő lehetőségeket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)