Hirdetés

Két színész is csatlakozott a The Witcher sorozat szereplőgárdájához

|

Az egyikőjük egy még be nem jelentett, titokzatos szerepet játszik.

Hirdetés

A Spotlight jelentésének köszönhetően azt már biztosan tudjuk, hogy Blair Kincaid fogja játszani Crach an Craite-et, akit a játékosok nem túl nyugodt természetéről, falánkságáról és erejéről ismerhetnek.

Hirdetés

Az érdekesebb része a színész felbukkanásának az, hogy Kincaidről Gaia Mondadori csinálta a lenti fotót, aki szintén szerepelni fog a sorozatban. A nagy kérdés az, hogy ő kit alakít majd.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Back in London after an amazing time filming with some amazing people!🌺

Gaia Mondadori (@gaiamondadori) által megosztott bejegyzés,

A The Witcher sorozat a jelenlegi tervek szerint valamikor az idei év végén fog befutni. Egyelőre csak egy évad biztos, ami 8 részből fog állni, de az előzetes infók szerint a Netflix annyira meg van elégedve, hogy már fontolgatják a második évad berendelését is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)