Hirdetés

Újabb tévéműsor első részeit tették közzé a Netflixet is zsaroló hackerek

|

Az Orange is the New Black kiszivárogtatása után a Disney-hez tartozó egyik tévécsatorna premier előtt álló műsorából töltött fel néhány részt a csapat, akiknek ezúttal sem fizettek.

Hirdetés

Manapság komoly fegyverkezési verseny folyik a különböző tévécsatornák és streamelő szolgáltatások között a saját gyártású műsorok terén, így érthetően nagy érvágás, ha valaki úgy jár, mint a Netflix. Hozzájuk hasonlóan nemrég az amerikai ABC csatorna egyik műsorát is megszerezte a TheDarkOverlord névre hallgató hackercsapat.

A korábban a női rabok sztorijának új részeit a torrentezők rendelkezésére bocsátó társaság nem kegyelmezett a korábban megzsarolt Disney alá tartozó ABC-nek sem. Miután a csatorna sem volt hajlandó fizetni, feltöltötték a komikus-műsorvezető Steve Harvey új műsorának első nyolc részét. A Steve Harvey's Funderdome lényege egyébként, hogy két vállalkozó küzd meg minden részben, hogy az ő ötletüket támogassa pénzzel a műsor zsűrije. Ezzel valószínűleg kisebb kárt okoztak, mint az Orange is the New Black tíz részének kiszivárogtatása, de valószínűleg így is hatásos üzenetet küldtek az ABC és sok más tartalomgyártó felé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)