Hirdetés

Állatvédők azt kérik, Thor vegán étrenddel fogyjon le az új filmjében

|

A Thor: Love and Thunderben van rá némi esély, hogy eltűnik majd Thor korábban felhalmozott túlsúlya, ami a PETA szerint kiváló alkalom, hogy a film készítői egy kis pozitív reklámot csináljanak a vegán étkezésnek.

Hirdetés

Nem lehet könnyű újra és újra érdekes körítéssel tálalni azt egyszerű üzenetet, hogy "Ha lehet, ne bántsd az állatokat!", de a PETA-nál úgy tűnik, még mindig akadnak ötletek kreatív sajtóközleményekre, amikkel a szórakoztatóipar aktuális slágereihez kötik mondanivalójukat. A múltkori, gamereknek szóló útmutatójuk után most a Marvel filmes univerzumát célozták meg egy nyílt levéllel.

Hirdetés

Az írás címzettje a Thor: Love and Thunder rendezője és egyik írója, Taika Waititi, akit arra biztattak, hogy a vihar istene valószínűsíthető fogyásának legyen része a vegán étrend is, amit a karaktert megformáló színész, Chris Hemsworth is bevetett az első Thor és Bosszállók filmek forgatására készülve, ahogy azt is kiemelték, hogy az MCU-ban megjelenő két másik színész, Benedict Cumberbatch és Natalie Portman sem eszik semmi állati eredetűt.

"Ha Thor komolyan gondolja a Föld megmentését, a vegán étrend kifejezetten kézenfekvő választás. Az állati termékek fogyasztásának mellőzésével több mint ezer gallon vizet, húsz fontnyi szén-dioxid-kibocsátást és harminc négyzetlábnyi erdő kivágását spórolná meg minden nap, ahogy évente majdnem kétszáz állat életét is megkímélné! Ha Thor vegán étkezésre váltana, könnyedén visszaállíthatnátok a fizimiskáját, miközben bemutathatnátok a növényalapú étrendek előnyeit is."

- írják a nyílt levélben.

Thor lefogyasztásáról egyébként akkor kezdett mindenki spekulálni, amikor Waititi nemrég azt mondta, még nem döntött, megtartja-e a pocakos szuperhőst, de úgy érzi, a plusz kilókban rejlő történeti potenciált ellőtték a Végjáték alkotói. A fogyás szükségessége egyébként kifejezetten érdekes annak fényében, hogy a túlsúlyos Thor kitalálói jó megoldásnak érezték, hogy az Endgame során nem tették az asgardi isten történetének részévé azt, hogy visszanyeri korábbi alakját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)