Hirdetés

Jön a Thor 4, Taika Waititi rendezi

|

Emiatt viszont parkolópályára kerül a tervezett Akira adaptáció.

Hirdetés

Az első két Thor mozitól még a keményvonalas Marvel-rajongók közül is csak kevesen voltak elmosva, a Thor: Ragnarök esetében viszont remek új irányvonalat tudott belőni a rendező, Taika Waititi. A The Hollywood Reporter értesülései szerint pedig érkezik a folytatás. 

Hirdetés

Mindennek azonban ára van. Waititi készítette volna ugyanis elvileg az új Akira adaptációt, a legendás anime feldolgozása pedig az eredeti tervek szerint 2021. május 21-én került volna az amerikai mozikba. Nos, az új helyzet minden átkavar, és az Akira projekt bizonytalan ideig várni fog, mivel a rendező rendező a legfrissebb infók szerint először a Marvelnek készíti el a Thor 4-et, amit ő is ír egyébként. Az egyelőre még nem tiszta, hogy így mi lesz az Akira sorsa, de elvileg a film mögött álló Warner szeretné megvárni Waititit, szóval nem passzolják át másnak a projektet. 

A Marvel mozik rajongói pedig örülhetnek, mert a jelek szerint Thor negyedszer is saját mozival jelentkezik, az új film pedig minden bizonnyal a Ragnarökben látott szórakoztató vonalat viszi tovább. Jó eséllyel a Comic-Conon többet is megtudunk majd a filmről. Titeket felcsigázott a Thor 4 híre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)