Hirdetés

A Marvel korábban azt gondolta, hogy Thor nem illik a Bosszúállók közé

|

A készítők eleinte nem nagyon tudták elképzelni a villámok istenét a többi szuperhős között, de Thor hamar bebizonyította, hogy ott a helye.

Hirdetés

Hatalmas siker volt a 2012-ben megjelent Bosszúállók, amiben az addig megismert karakterek összeálltak, hogy együtt vegyék fel a harcot a Földet fenyegető veszéllyel. 

Hirdetés

Az első Bosszúállók egyik forgatókönyvírója, Zak Penn nemrég mesélt egy-két érdekességet arról, hogyan álltak össze a szuperhősök, és milyen tervei voltak akkoriban a Marvelnek. Elmondta, hogy nemcsak ő, hanem sokan mások, köztük Kevin Feige is úgy gondolta, hogy Thor nem mutatna jól a többi szereplő között, és a Marvel is inkább egy kisebb szerepet adott volna a karakternek.

Eredetileg Penn is sokkal kevesebb jelenetet szánt a villámistennek, de aztán végül felhagyott ezzel, és valószínűleg ez volt a helyes döntés, hiszen Thornak volt jó pár remek pillanata a filmben.

Ti mit gondoltok, jobb lett volna, ha kevesebb látjuk Thort az első Bosszúállókban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)