Hirdetés

Thor és a minyonok csatáját hozta ez a hétvége a mozikban

|

A mennydörgés istene és Gru sárga segédeinek hadserege feszült egymásnak a pénztáraknál.

Hirdetés

Folytatódott a Thor: Szerelem és mennydörgés második hete tartó menetelése, Taika Waititi poénokban gazdag rendezésének sikerült megőriznie pozícióját a dobogó legfelső fokán, viszont intő jel lehet, hogy 68 százalékos visszaesést követően most csupán 46 millió dollár értékben váltottak rá jegyet az észak-amerikai piacon. A Marvel szerencséjére a nemzetközi közönségnek jobban bejött a film, mint a hazai nézőknek, így most már 712,9 milliónál jár, azaz szinte biztos, hogy egy hét múlva ilyenkor megelőzi a 770,8 millióig jutott Batmant, és üldözőbe veheti a 902, 5 milliós Jurassic World: Világuralmat, majd pedig a 954 milliónál tartó Doctor Strange az őrület multiverzumábant.

Hirdetés

De nem csak a Marvel/Disney lehet elégedett a számokkal, a Universal Studios pénznyomdáját sem kell félteni, a harmadik hetében 26 millióval növelte hazai bevételeit a Minyonok: Gru színre lép, tehát a nemzetközi jegyeladásokkal együtt átlépte a félmilliárd dollárt az Illumination animációs filmje. 532,7 milliójával egyébként az év legtöbb bevételt termelő filmjeinek listáján a hetedik helyre jó, ugyanitt az új Thor az ötödik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ennél is lenyűgözőbb a Top Gun: Maverick teljesítménye, ugyanis Tom Cruise pályafutásának legsikeresebb filmjét nem lehet kilökni az amerikai toplistáról. Most épp a negyedik 12 milliós bevétellel, összesítésben pedig 1,27 milliárdnál tart. Eközben viszont teljes kudarc a Pixar visszatérése a mozikba, ugyanis a Toys Story spin-off Lightyear a 200 milliós gyártási költségre csak 207 milliót hozott, eddig csak veszteséget termelt a Disney számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)