Hirdetés

Thor kalapácsa elkészült a valóságban, és csak készítője tudja felemelni

|

Eddig csak olyan Mjölnir-replikákat láttunk, amiket bármelyik földi halandó felemelhetett. Ezt viszont tényleg csak a készítője tudja megemelni - bizonyos körülmények között.

Hirdetés

A Thor kalapács-replikákban az a jó, hogy bárki Thornak képzelheti magát tőlük: egy gyermek is könnyen megemelheti őket.

A Sufficiently Advanced csatorna készítője viszont egy lépéssel tovább ment, és néhány akkumulátor-hajtotta, régi mikróból kiszedett elektromágnes segítségével megépítette azt a másolatot, amit ha fém felületre helyez, rajta kívül senki nem tud felemelni. A mágnes csak akkor kapcsol ki, ha a fogójára szerelt ujjlenyomat olvasó az ő ujjlenyomatait érzékeli, mindenki más átlagember hiába küszködik. Valószínűleg nem volt olcsó megcsinálni, pláne úgy, hogy minden beférjen, de lehet fogadásokat kötni, amivel megtérülhet a befektetés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)