Hirdetés

Thor: Love and Thunder - Natalie Portman is visszatér, mint a női Thor

|

Jane Foster újra felbukkan majd az MCU-ban, de most nem azért jön, hogy Thort motiválja.

Hirdetés

A Marvel képregények rajongóit nem fogja annyira megdöbbenteni az infó, hogy Jane Fosterből egy női Thor lesz, de ettől még nem lesz kevésbé meglepő hír, hogy visszatér a Thor első két részének női főszereplője, Natalie Portman. A színésznő nem tűnt kifejezetten lelkesnek az MCU-val kapcsolatban, korábban többször is elmondta, hogy valószínűleg nem fog újra felbukkanni a stúdió filmjeiben. A jelek szerint azonban a Thor: Ragnarök irányváltása és egyben sikere őt is motiválta. 

Hirdetés

Akárhogy is, Portman visszatér és ezúttal egy kalapácsot is kap. A Thor: Love and Thunderben ugyanis ő lesz Thor, a villámok istennője, aminek illusztrálásához egyébként egy cuki kis játék möj-möjt is kapott a Hasbrotól.

"Bevallom, mindig is volt egy kis kalapács irigységem."

- mondta a színésznő. A képregényekben először 2014-ben tűnt fel a karakter női Thorként, amikor Mjolnir érdemesnek találta őt Thor hatalmára - Thor Odinson pedig épp érdemtelen volt a legendás fegyver forgatására. A filmekben minden bizonnyal máshogy fogják átadni neki Thor erejét, de hogy hogyan, az valószínűleg csak 2021. november 5. után fog kiderülni, ekkor mutatják be ugyanis az Egyesült Államokban a Thor: Love and Thundert. A Marvel képregényekben egyébként Thor Odinson később visszakapja pörölyét, Jane Fosterből pedig Asgard úrnője, vagyis a Mindenek Anyja válik, majd végül ő lesz a legújabb Valkűr. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)