Hirdetés

Chris Hemsworth szerint a Thor: Love and Thunder elég elborult lesz

|

Mindenki öntse el maga, hogy ez remek hír, vagy inkább aggodalomra ad okot. Mindenesetre, ha a Ragnarököt szerettétek, akkor valószínűleg ezt is imádni fogjátok.

Hirdetés

Nemrég egy interjú során Chris Hemsworth a The Philadelphia Inquirer kérdésere válaszolva elárulta, hogy a Taika Waititi rendezésében készülő Thor: Love and Thunder még a mennydörgés istenének harmadik önálló kalandjánál, a Ragnaröknél is sokkal vadabb lesz, a teljes őrületre számíthatunk. A harmadik Thor mozi pont azért ütött akkorát, azért imádják és azért gyűlölik annyian, mert szöges ellentéte volt az őt megelőző két filmnek.

Hirdetés

Az első Thor és a Thor: Sötét világ inkább a klasszikus királydrámákat idézte, Waititi filmje viszont "fullba' nyomta a kretént", zabolázatlan humora és színes-szagos látványvilága egy teljesen más irányba tolta el a karaktert. A folytatásban is erre, illetve még többre számíthatunk Waititi extremitásából. 

Hemsworth ugyanis egészen pontosan így fogalmazott az interjú során:

"Ez az egyik legjobb szkript, amit évek óta elolvastam. Taika a legextrémebb és legjobb formáját hozta. Ha az általam olvasott verziónál maradunk, akkor nagyon őrült lesz a film."

Waititi korábban már megemlítette, hogy négy vagy öt különböző változat létezik a forgatókönyvből, szóval fontos megjegyezni, egyáltalán nem biztos, hogy végül az a verzió valósul meg, amiről Chris Hemsworth beszélt. 

Az mindenesetre már tudjuk, hogy űrcápák is lesznek az új Thor moziban. A Thor: Love and Thunder forgatása elvileg idén augusztusban kezdődik el, remélhetőleg addigra már javul a járványhelyzet. A bemutatót eredetileg 2021 novemberére tervezték, de ez végül 2022 februárjának végére módosult. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)