Hirdetés

A Galaxis Őrzői is szerepelnek majd a Thor: Love and Thunderben?

|

Maga Groot, azaz Vin Diesel célzott erre elég konkrétan nemrég egy interjú során.

Hirdetés

Vin Diesel jelenleg a Sony gondozásában készülő képregényfilmjét, a Bloodshotot promótálja, de a sajtókörútja során adott interjúkban természetesen a Marvel filmes univerzuma is szóba került. A színész itt mesélt arról, hogy a Galaxis Őrzői csapat bizonyos tagjai a negyedik Thor filmben is felbukkannak. 

Hirdetés

A Bosszúállók: Végtelen háború és Végjáték mozik összerántották a teljes Marvel moziverzumot, egy csomó olyan szereplő kapott közös jeleneteket, akik korábban egyetlen filmben sem találkoztak. A Galaxis Őrzői és Thor összepajtulása sokak kedvence lett (köszönhetően nagyrészt a mennydörgés istene és Űrlord kakaskodásának), így cseppet sem meglepő, hogy A galaxis őrzői 3 és a Thor: Love and Thunder kapcsán is tudni szeretnék a rajongók, hogy a karakterek ismét összefutnak-e.

Ahogy az alábbi videóban is hallható, Vin Diesel maga is elismeri, lehet, hogy véletlenül túl sokat árult el, de kétségtelenül kikotyogta, hogy az új Thor moziban az őrzők közül is felbukkannak páran, ezt pedig nem más, mint a The Suicide Squad forgatásával nemrég végző James Gunn árulta el neki. Diesel itt még messze nem állt le: azt is elárulta, hogy egy teljesen új Grootra számíthatunk. Eddig ugyebár láttuk Groot felnőtt, bébi és tinédzser formáját, most pedig készüljetek fel, mert jön "alfa Groot".

Persze a hivatalos bejelentésig azért érdemes még helyén kezelni a dolgot, de mi mindenképp nagyon örülnénk, ha Thor és az őrzők közös története folytatódna a jövőben. Ti is így vagytok ezzel? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)