Hirdetés

Újra szépfiút csinál Thorból a Marvel

|

Valahogy hirtelen minden szeme és karja is hirtelen a helyére került Asgard új királyának.

Hirdetés

Thor az utóbbi időben elég marcona külsőt kapott a Marvel képregényeiben. Már rövidre nyírt haja és sűrű szakálla is kellően kemény ábrázatot kölcsönzött az istenségnek, de Malekith a Jarnbjorn szekercét forgatva le is vágta Thor bal karját, sőt idén a The War of the Realms történet során az égő Világfához láncolt asgardi az egyik szemét is elveszítette. Nos, a jelek szerint most a Marvel Comics mindezt egy suhintással visszacsinálja. 

Hirdetés

A New York Comic Conon bejelentett új képregénysorozatban ugyanis egy teljesen új külsővel bukkan Thor, aki immár nem csak egy herceg, hanem egész Asgard törvényes királya - bizony, apu végre átadta neki a stafétát. Az új szériáért Donny Cates és Nic Klein felel, az első szám jövőre fog megérkezni. Egyelőre csak vakargatjuk a fejünket, nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogyan magyarázzák majd Thor szemének és karjának hirtelen visszanövését. Egyébként a szakállat és a sportos frizurát is dobta a villámok istene, az új sorozat első számának borítóján már derékig érő hajjal és borotvált pofival mutatkozik. Még valami fura fejdíszt is kapott. 

Az előző verzió egyébként így nézett ki, mindenki döntse el maga, hogy melyiket szereti jobban:

Az sem teljesen világos, hogy mi lesz így az egész King Thor idővonallal. Egy ideje ugyanis felbukkant a Marvel képregényekben Thor távoli jövőben élő, őszszakállú énje. Az ő esetében láttuk először a művégtagot és az elveszített szemet, a jelenkori képregényekben pedig most érkeztünk el oda, hogy elvileg tudható, hol és hogyan szerezte ezeket a sérüléseket Thor. 2020-ban remélhetőleg minden kiderül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)