Hirdetés

Thor: Ragnarök - érdemes lesz a stáblista végéig maradni

|

Nem nagy meglepetésre az új Thorban lesz stáblista utáni jelenet, és azt is tudjuk, mennyi.

Hirdetés

Nincs messze a következő Marvel-film premierje, nagyjából egy hónapot kell várnunk a Thor: Ragnarökre. Néhány kritikus már láthatta teljes egészében, stáblista utáni jelenetekkel együtt.

Hirdetés

Bizony, mivel több is van, összesen kettő. Az egyiket középtájon adják le, a másikat meg az egésznek a végén, úgyhogy vagy szaladjatok ki még a film közben mosdóba, vagy ne vegyetek literes üdítőt. Scott Mendelson, a Forbes újságírója azt nyilván nem árulhatta el, hogy pontosan mi történik ezekben, viszont azt igen, hogy az egyik kapcsolódik a sztorihoz, a másik meg csak egy poén - ez a Pókember: Hazatérés végén is bejött. 

Annyit még megerősített, hogy nincs utalás az Infinity Warra, a következő Bosszúállók filmre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)