Hirdetés

Thor: Ragnarok - Hulk beszél!

|

A Thor: Ragnarok a Comic-Con alkalmából kiadott előzetesében láthatjuk Thor ütőképes csapatát, benne Lokival.

Hirdetés

A Thor: Ragnarok előző videójából az derült ki, hogy a Mjölnir elpusztul, és Hulk harcolni fog a villámok istenével, de a Comic-Con-os előzetes többet is elárul.

Hirdetés

Pusztulás fenyegeti Asgardot, így Thor összeállít egy csapatot, hogy együtt akadályozzák meg a halál istennőjének ámokfutását. Nyers erő és lézerfegyverek is segítik őket útjukon. Amikor nem az életükért (és milliónyi ártatlan életéért, ugye) küzdenek, van idő poénkodni is, úgyhogy nem nagy meglepetésre egy újabb, a Marveltől megszokott hangulatú és minőségű filmet kapunk. 

A Thor: Ragnarok novembertől látható a mozikban, a jövő májusban bemutatkozó Bosszúállók 3 előtt már csak ez és a Fekete Párduc vannak hátra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)