Hirdetés

Thor: Ragnarok - gyűjthető figurák leplezték le az egyik gonoszt

|

Azt már eddig is tudtuk, ki lesz a Thor: Ragnarok főgonosza, de a frissen bemutatott Funko figurák között feltűnik még egy karakter, akinek a szerepléséről eddig nem esett szó.

Hirdetés

Ugyan most még mindenki Pókember-lázban ég, novemberben érkezik még egy Marvel film, ami nem más lesz, mint a Thor: Ragnarok. Az éppen a néhány jelenet újraforgatása előtt álló mozi néhány izgalmas sztoriszáláról már eddig is tudtunk, de nemrég egy újabb karakter szereplése került megerősítésre.

Hirdetés

Azt eddig is tudtuk, hogy a film főgonosza az Asgardot elpusztítani vágyó Hela (Cate Blachett) lesz, de nem ő lesz az egyetlen gonosz, akit le kell gyűrnie majd Thornak - amiben valószínűleg Hulk is segíteni fog neki. A frissen bemutatott Funko gyűjthető figurák között tűnt fel Surtur, a mitológiai tűzóriások vezére és ahogy a képregényekben is gyakran ábrázolják, itt is nála van A Végzet Kardja, egy hatalmas lángoló penge. Ugyan közeli képeket csak róla és Chris Hemsworth karakteréről kaptunk, a többi figurát is megleshetjük a többi kiadott képen, amiken csoportosan láthatjuk a Thor: Ragnarokhoz kapcsolódó figurákat.

Ti várjátok már az új Thor-filmet, vagy a többi Marvel-sztori most jobban érdekel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)