Hirdetés

Ilyen menő Hela cosplayt még nem láttunk

|

Egy rajongó meglepő pontossággal alkotta meg a Thor: Ragnarök főgonoszának öltözékét.

Hirdetés

Remekül sikerült a tavaly megjelent Thor: Ragnarök, amiben elég sok szórakoztató, illetve szerethető karakter kapott helyet. A Cate Blanchett által eljátszott Hela pedig elég ütős gonosz lett, különleges öltözéke pedig megihlette a cosplayereket, és most láthatunk is egy elég profi jelmezt.

Hirdetés

Beverly Downen az Emerald City-ben megrendezett Comic Conon mutatta be vadonatúj jelmezét, ami zseniálisra sikeredett. A cosplayer ügyelt a részletekre, így a Hela ikonikus színeiben pompázó ruha mellett elkészült még a karakter egyik pengéje, illetve különleges fejfedője is. Ez utóbbi már önmagában remekül néz ki, de a teljes szett egészen lenyűgözően fest.

Nektek hogy tetszik a cosplay?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)