Hirdetés

Thor: Ragnarok - az arcunkat is letépi az új poszter

|

Thor és Hulk várva várt összecsapását láthatjuk a Thor: Ragnarok legújabb poszterén.

Hirdetés

Idén év végén jelenik meg a harmadik mozi, amelyben Thor kalandjait izgulhatjuk végig, ezúttal az univerzum egy távoli szegletében. A filmben egy másik Bosszúálló is feltűnik majd, a legújabb poszteren pedig kettejük összecsapását láthatjuk.

Az idén év végén megjelenő Thor: Ragnarok története szerint az asgardi istent az univerzum másik végébe száműzik, ahol aztán egy kegyetlen gladiátor harcban kell megküzdenie az életben maradásért. Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy az arénában egyik ellenfele nem más, mint az egyik régi kollégája, a hihetetlen Hulk.

Ebből a küzdelemből csíphetünk el egy pillanatot a legújabb poszteren is, ami az anaheimi D23 Expón jelent meg, de Andy Park, a Marvel egyik látványfelelőse a Twitterre is kiposztolta, így szerencsére mi is megnézhetjük.

Nektek hogy tetszik? Várjátok már a filmet? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)