Hirdetés

Eddig minden kritikusnak bejött a Thor: Ragnarök

|

Ugyan eddig csak a kritikusok értékelései kerültek fel a netre, minden vélemény szerint érdemes beülni a Thor: Ragnarökre.

Hirdetés

A moziból kifelé jövet sok amerikai kritikus megírta már, mennyire bejött nekik a Thor: Ragnarök, azóta viszont volt alkalmuk bővebben is kifejteni a véleményüket az új Marvel-filmről. Ezek alapján egy közel tökéletes popcorn-moziról van szó, ami ugyan nem váltja meg a világot, de garantáltan minőségi szórakozást kínál.

Hirdetés

Így a Rotten Tomatoes oldalán mind a 23 kritika szerint "friss" a film, abban viszont volt eltérés, melyik kritikus mit értékelt igazán a harmadik Thor-filmben. Volt, aki az akciójeleneteket dicsérte, míg mások a film humorát találták igazán szórakoztatónak, sőt, többen azt is állítják, hogy A galaxis őrzőit is sikerült lekörözni ebből a szempontból. A poénok forrása sok esetben Hulk és az istenség kettőse, így több értékelés szerint a Planet Hulk sztoriszál jelenti a Thor: Ragnarok lelkét, az asgardi kerettörténet nem olyan szórakoztató. Illetve a kritikai konszenzus szerint az új Marvel-film egy pillanatig sem szeretné komolyan venni magát, ami kifejezetten jót tett neki. 

Mi november 1-jétől zárhatjuk ki két órára a valóságot, hogy a pofonok és a poénok vegyék át a vezető szerepet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)