Hirdetés

Thor: Ragnarok - a főszereplőknek kellett leállítania a spoilerező tévést

|

Chris Hemsworth és Mark Ruffalo egy ausztrál tévéműsor vendége volt a Thor: Ragnarok kapcsán, de ezúttal sajnos nem tudtak hősiesen közbeavatkozni, mielőtt a vendéglátójuk lelőtte a film egyik fordulatát.

Hirdetés

Ha a címben valaki elsiklott volna felette, spoilerek következnek a Thor: Ragnarok kapcsán, köszönhetően egy ausztrál tévésnek, aki nem készült fel tökéletesen egy interjúra, ahol a Thort alakító Chris Hemsworth és a Hulk emberi alakját megformáló Mark Ruffalo volt a vendége. Így a két színésznek kellett közbevágnia, hogy ne ismételje el többször a spoilert, amit hamarosan mi is leírunk. Az volt már, hogy spoilerveszély?

Hirdetés

Ha szeretnétek megnézni az élő adásban közvetített bakit, az alábbi videóban nagyjából hat perc húsz másodperchez tekerjetek. Ekkor a műsorvezető a film gonoszáról, a Cate Blanchett által alakított Heláról kérdezi Hemsworthöt, eközben viszont kétszer is kimondja, milyen kapcsolat fűzi össze a két karaktert, pedig ennek csak a film közben kellett volna kiderülnie. A színész először csak idegesen a szeméhez kap, hátha nem tűnt fel a közönségnek a spoiler, viszont mikor másodszor is elhangzik, hogy Hela Thor testvére, frusztráltan az asztalra csap és megállítja a tévést.

"Nem mondhatod, hogy a testvére! Ezt nem szabadna elárulnod!"

- fakadt ki Hemsworth, amit Ruffalo is csak helyeselni tudott.

Ez egyébként látszólag azt jelenti, hogy a képregényekben látott Helán változtatott a Marvel Studios, hiszen ott Loki lányáról van szó, Thor testvérét pedig Angelának hívják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)