Hirdetés

Illegálisan letöltött filmrészletekkel mutatta meg a Thor: Ragnarök rendezője, hogyan képzeli el a filmet

|

Taika Waititi egy interjúban elárulta, torrentről szedte le azokat a jeleneteket, amiket a Marvel Studiosnak tartott prezentációja során használt.

Hirdetés

Vannak dolgok, amiket nem szokás kamerák előtt vagy újságírók társaságában említeni. Waititit ez nem nagyon izgatta.

Hirdetés

A rendező amúgy sem titkolózik módszereivel kapcsolatban, de a PR-osok most valószínűleg izzadnak egy kicsit. Egy a CBC Radionak adott interjújában elmondta, hogy mikor a Thor 3-hoz jelentkezett, olyan filmjeleneteket keresett, amikről úgy gondolta, illenének az elképzeléseihez, és jól be tudja velük mutatni azokat a Marvel Studiosnak. Összevágott egy bemutatót, és magával vitte a prezentációra.

"Lényegében illegálisan torrenteztem, és, hát, leszedtem részleteket az internetről."

Az egész attól lesz igazán pikáns, hogy pont a Thor: Ragnarök került ki nemrég, hetekkel a DVD-megjelenés előtt a netre. Kíváncsiak vagyunk, szól-e ehhez bárki bármit még.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)